Amics monstres

Posted on 11/09/2012

2


Filomena:

L’aranya Filomena és una aranya gegant tan vella com el món. Fila teranyines caça-pors perquè la Bruna no hagi de témer mai res. Les pors enganxades als seus fils es veuen com realment són: gotetes de rosada farcides de reflexos de colors, que a vegades poden semblar coses estranyes però no són més que imaginacions…

Relaxman:

Està carregat de bon temps. No hi cosa que li faci perdre la calma. Es passa el dia assegut al silló de cara al finestral amb el cap repenjat al coixí, i tan ample. En general viu en pau i no li cal res més. A vegades, però, no es pot estar d’observar la gent brunzint d’activitat, li fa gràcia. Quan l’ambient es posa interessant al menjador,  fa com si badés, però en realitat no es perd cap detall de l’acció. La seva calma s’encomana. Tan de biaix com de cara, el seu somriure frena el tren de l’agitació humana. No cal dir que, la seva abraçada, és un consol fins pel cor agre.

Shopping Devil:

No ho pot evitar, li agrada el glamur i la purpurina. Té més mudes que ocasions per vestir. Un bon aparador li posa la pell de gallina. És  la companya ideal per anar de compres. Pots ficar-la al bolso com a un gosset i dur-la des del mercat al bulevard, no farà mai un lleig  a una botiga. T’ajudarà amb el regateig, i a oblidar la culpa consumista. Això sí, no et carregarà les bosses.

Maculito:

“Maculele e o rei da valentia…” Presumit i menut, Maculito no es pot estar de remenar el pandero al ritme de l’atabaque. La faldilla de palla no pertany a la realitat on viu però el transporta a la realitat on voldria viure: un paradís tropical polsant de ritme i de sensualitat.

 

Minino:

És un gat dolç, però no deixa de ser un gat: els seus ulls amaguen secrets i sempre serà ell abans que tu. Això sí, mentre t’estimi, el seu pèl de seda serà un bàlsam contra la solitud d’esperit i en la seva cara bonica hi voldràs reflectir la teva ànima.

Cipolita:

És una supervivent. Una de les persones que arrisquen la vida per a traspassar fronteres prohibides. És valenta com un bou i tossuda com una mula, però d’ase no en té res. Sap que en aquesta vida si podem menjar i anar de ventre cada dia, ja ho tenim millor que la majoria. Depèn dels seus músculs i de la seva lucidesa. Li agrada viure la vida mentre es seva.

Anuncis